Vacature online

Trig-R gaat samenwerken met een tweetal vacature sites waar u als klant gratis uw vacature kan plaatsen voor de eerste 30 dagen. U bent tot niets verplicht, en mag na deze 30 dagen kosteloos deze vacature verwijderen. Wij van Trig-r kunnen wel meezoeken naar de ideale professional en zo 0ok u van dienst zijn.

Onze expertise

Schuilt mede in ons bereik via onze arbeidsmarkt communicatie mix: Wij communiceren elke twee weken met ruim 35.000 accountants, fiscalisten en juristen. Veelal geïnteresseerden die zich hebben opgegeven voor een van onze nieuwsbrieven: potentiële kandidaten vanuit een Big Four organisatie of middelgrote accountantskantoor die opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Onze kracht:

  • Werken al jaren samen met een vast, groeiend netwerk van professionals en klanten
  • Samenwerking met vacaturesites om een grotere markt te bereiken van zowel professionals als klanten
  • Zijn constant op zoek naar verbeteringen wat voor zowel de professional, de klant als Trig-R een positieve ervaring is
Bemiddeling

Wij van Trig-R benutten ons opgebouwde expertise en netwerk ook in voor professionals die een stap willen maken naar het bedrijfsleven. Ons team van consultants werken voor (grote) organisaties in Nederland en doen dit al langere tijd met veel succes!
Wij onderscheiden ons van de rest door onze directe maar efficiënte aanpak en het feit dat wij een zeer groot netwerk aan ervaren kandidaten in ons bestand hebben die vanuit de accountancy het bedrijfsleven willen instromen. Dit zijn ervaren professionals, vaak al met een titel, die nu op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of een vervolg stap in hun carrier.
Samen met onze professionals en onze opdrachtgevers gaan wij een relatie aan voor de toekomst. Wij streven er dan ook naar om deze relatie constant te verbeteren waar de mogelijkheden ontstaan. Wij werken met korte en duidelijke lijn, wat voor alle partijen een extra ontspanning meegeeft.

Transparantie

Wij houden van een transparante en duidelijke werkwijze, daarom werken wij op basis van ‘No cure, No pay’. U krijgt van ons een professioneel team dat met heel veel kennis, ervaring en enthousiasme aan de slag gaat om de ideale kandidaat voor u te werven.

Kortom

Door onze ervaring, onze kennis en onze manier van werken proberen wij ons te onderscheiden van de markt! Wij benaderen onze professionals en 0nze klanten op een persoonlijke, transparante en ontspannen manier maar ten alle tijde blijven wij professioneel. De consultants die bij ons werkzaam zijn of waar wij mee werken zijn ervaren gesprekspartners die u actief adviseren en ondersteunen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Kwaliteit, objectiviteit en discretie zijn binnen ons vakgebied essentiële begrippen, welke wij voortdurend nastreven.Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van de laatste vacatures houdt u dan onze website in de gaten.

Voor meer informatie kunt een mail sturen naar onze afdeling.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

SNEL ZOEKEN