Trig-R: Resultaatgericht Rotterdams recruitmentbureau

Trig-R verbindt de juiste kandidaat met de juiste opdrachtgever en is met name actief binnen de branches accountancy, IT, tax en legal. Trig-R is een recht-door-zee recruitment agency uit Rotterdam, werkzaam door heel Nederland. Trig-R is in 2016 opgericht door Pascal van der Knaap. Door zijn brede netwerk, zijn eerlijke werkwijze en bijna twintig jaar ervaring in het recruitment vak weten zijn opdrachtgevers hem en zijn team altijd te vinden.

Trig-R is geen grote agency, maar heeft wel grote dromen en idealen. Flexibiliteit, eerlijkheid en ervaring maken Trig-R tot een betrouwbare partij die altijd tot het uiterste gaat om de beste kandidaat op de beste plek te krijgen. Opdrachtgevers en kandidaten kunnen altijd met Pascal en zijn team sparren, wij doen niet aan negen-tot-vijf. Bij ons is de kandidaat is net zo belangrijk als opdrachtgever, wij kennen iedereen bij voor- en achternaam. Wel zo persoonlijk!

Over ons

Het team

Pascal van der Knaap

Oprichter van Trig-R is Pascal. Met bijna twintig jaar ervaring als recruiter weet hij bijna altijd de juiste kandidaat op de perfecte plek te krijgen. Zijn motto is ‘verkoop geen lucht, maar doe waar je voor staat’ en dat maakt hem een succesvolle recruiter in diverse branches. Hij houdt voornamelijk contact met opdrachtgevers.

Pascal

Connect met Pascal op LinkedIn 

Roos van Trigt

Roos zul je regelmatig namens Trig-R tegenkomen op LinkedIn. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het searchen van kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Ze houdt intakegesprekken en plant afspraken in tussen kandidaat en opdrachtgever.

Connect met Roos op LinkedIn

Novita van der Knaap

Novita focust zich op het plaatsen van vacatures en ze vindt de kandidaten die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging in de financiële sector.

Andrea Hamel

Andrea searcht kandidaten online, zodat Pascal of Roos contact kan opnemen om te kijken of er een match te maken valt tussen kandidaat en opdrachtgever...

Trig-R Foundation

Pascal is zowel zakelijk als privé een verbinder. Daarom is Trig-R met Trig-R Foundation de samenwerking aangegaan met de Mahatmiya School in Bali. Deze school is gericht op speciaal onderwijs en zorgt ervoor dat blinde en slechtziende kinderen op onderwijsniveau de juiste begeleiding krijgen. De rol van Trig-R is dan ook het bouwen van de juiste IT-platformen & IT-Solutions, zodat de school zich kan focussen op het welzijn van de kinderen. In de toekomst zal de Trig-R Foundation meerdere scholen en instituten helpen aan betere IT-oplossingen. Ken jij een organisatie die perfect bij de Trig-R foundation past? Laat het ons weten.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

SNEL ZOEKEN