Jouw toekomst in de Finance

Zowel de Accountancy, Fiscaal/Tax, Legal als de Financiële sector zijn volop in beweging. De disciplines vormen samen het speelveld van Trig-R.

De Finance-sector groeit hard door. Er zijn continu ontwikkelingen op het gebied binnen de Accountancy, Belastingadvies en de Finance sector, waardoor de eisen voortdurend worden bijgesteld. Ook ligt de nadruk steeds meer op, de verbetering van de veiligheid en het verhogen van de productiviteit. Bij Trig-R hebben we altijd uitdagende vacatures voor jou binnen je eigen vakgebied.

De aanpak van Trig-R, jouw carrière pad

Trig-R biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien binnen Accountants & Advies organisaties en Finance instellingen door geheel Nederland.
Daarnaast is Trig-R is de sparringspartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven!
Trig-R heeft een groot aanbod aan vacatures binnen de Accountancy, Belastingadvies, Controlling en meerdere disciplines binnen de Finance voor de volgende stap in je carrière. Je komt direct in dienst bij één van onze opdrachtgevers en gaat daar meteen aan de slag. Onze klanten bieden jou een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. daarnaast bieden onze klanten jou:

  • Uitdagende vacatures binnen jou werk gebied
  • Goede persoonlijke begeleiding
  • Professionele carrièrecoaching
  • Ontwikkelings mogelijkheden
  • Interne trainingen en bijeenkomsten

 

Vacatures
Vacatures
Bedrijfsoverzicht

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

SNEL ZOEKEN