Loopbaan

Een carrière starten bij onze opdrachtgevers staat garant voor een mooie vervolg stap in je carrière. Dit door het vervullen van interessante opdrachten zowel intern als extern bij gerenommeerde opdrachtgevers door professionals. Onze business partners zijn werkgevers die erg betrokken zijn bij hun werknemers en zij hechten veel waarde aan sociale cohesie. Een goede begeleiding is wat onze partners bieden met ruimte om initiatieven te nemen en op persoonlijk vlak als professioneel niveau zich te ontplooien.

Wat zoekt Trig-R?

Trig-R maakt graag kennis met jou als je een uitstekende financial bent of een creatieve IT developer met een relevante ervaring en/ of opleidingen die aansluiten bij onze vacatures. Je bent dienstverlenend en flexibel ingesteld. Ook heb je geen negen-tot-vijf-mentaliteit en jij bent collegiaal ingesteld. Dat je communicatief sterk, sociaal vaardig en ambitieus bent, spreekt voor zich. Samen met het bedrijf investeer je in je eigen ontwikkeling, als professional én als mens.

Waar onze opdrachtgevers voor staan?

Ga je bij een van onze business partners aan de slag, dan kun je rekenen op een afwisselende loopbaan die aansprekende en interessante opdrachten biedt. Onze partners bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een ervaren professional in je vak gebied. Hierin combineer je diepe vakinhoudelijke kennis (als specialist) met brede vaardigheden op het terrein van Business & Organisatie. Onze opdrachtgevers zullen jou daarom intensief begeleiden tijdens je carrière.

Voor meer informatie neem contact op!

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

SNEL ZOEKEN