Oriënterend gesprek

Omdat Trig-R inzicht wil krijgen in u wensen en ambities, starten wij als eerst met een oriënterend gesprek. Samen met één van onze consultants brengen wij uw wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden in kaart. Zo weten we wat u drijfveren en interesses zijn. Deze informatie wordt vervolgens in een anoniem gespreksverslag verwerkt. Wij werken niet met standaard vragenlijsten, maar laten alles in een natuurlijke “flow” verlopen.

Wij gaan voor u op zoek!

U heeft tijdens het eerste gesprek duidelijk aangegeven naar wat voor functie en werkomgeving uw voorkeur uitgaat. Zo gaan wij, uw wensen kennende, voor u interessante proposities bij onze opdrachtgevers bewaken. Als we het kantoor en de functie hebben gevonden die passen binnen het kader dat u heeft aangegeven, nemen we het anonieme gespreksverslag en curriculum vitae door met onze opdrachtgevers.

Kennismakingsgesprek met onze opdrachtgever

Als onze opdrachtgever vervolgens een kennismakingsgesprek met u wenst, nodigen wij u daar voor uit. Indien u groen licht geeft, ontvangt u een schriftelijke afspraakbevestiging, inclusief algemene informatie van onze opdrachtgever en een routebeschrijving. U treft tijdens dit gesprek een goed geïnformeerde gesprekspartner aan, die op de hoogte is van uw wensen. De nadruk ligt op nadere kennismaking en het uitwisselen van carrièremogelijkheden.

Evaluatie

Na het kennismakingsgesprek evalueert u het gesprek met uw consultant. Tijdens deze evaluatie worden de verder te nemen stappen afgestemd. Uiteraard houden wij zowel u als de opdrachtgever continu op de hoogte van de voortgang van de procedure. U kunt voor meer informatie of vragen over de procedure altijd contact opnemen met Trig-R.

Door onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit en service durven we zonder meer te stellen: dat de professionals bij onze klanten op de juiste plek zitten! Niet voor niets gaan wij altijd duurzame relaties aan met onze opdrachtgevers en kandidaten. Relaties die gebaseerd zijn op goed luisteren, openheid, kennis van zaken en een gedeelde passie voor de financiële discipline. Bent u die gedegen financial die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of creatieve ziel die zijn passie heeft voor IT? Waardeert u ook een persoonlijke aanpak bij het vinden van deze uitdaging, zodat er een goede match ontstaat tussen wat u zoekt en de werkgever nodig heeft?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze procedure, neem dan contact op!

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

SNEL ZOEKEN