Recruitment: Een echt vak!

Wij vinden het erg belangrijk dat onze consultants op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Daarom biedt Trig-R, naast externe opleidingen, regelmatig ook in-house cursussen aan op wo+ niveau. Deze cursussen worden gegeven door universitaire docenten. Daarnaast heeft iedere consultant binnen Trig-R een persoonlijk ontwikkelplan. Personeel wordt vaak terecht gezien als de drijvende kracht van een organisatie en de professionele en getalenteerde werknemers zijn dan ook belangrijk voor het succes. Recruiters zijn daarom dan ook strategisch van belang, dit laat onze business partners veel tijd bespaard met onze expertise.

De juiste mensen op de juiste plek

Binnen de huidige arbeidsmarkt hebben de Recruiter consultants een steeds belangrijkere rol. Met hun opdrachtgevers staan de Recruiters, zowel intern als extern, continue in verbinding. Het vraagt de recruiter om senior competenties, inzicht en vaardigheden om de klantvraag te begrijpen. Daarnaast moeten de consultants kunnen analyseren en door vertalen naar aanbod op een bewegende arbeidsmarkt. Recruiter zijn is niet alleen maar kandidaten werven, maar ook goed en transparant kunnen onderhandelen met onze partners dit noemen wij 360 rekruiten.

Cursussen

Deelnemers die een cursus willen volgen binnen een bepaald vakgebied gaan kennis maken met de actuele ontwikkelingen op het gebied van recruitment. Als deelnemer ga je leren in te spelen op trends in de huidige maatschappij, zoals bijvoorbeeld de vergrijzing en de groeiende behoefte aan balans tussen werk en privéleven. Tevens leer je de doelstellingen vanuit de organisatie te vertalen naar concrete wervingsplannen. Tijdens de cursus leer je hoe je het werven en selecteren van personeel op een hoger niveau kan krijgen en ook hoe je mensen kunt begeleiden met hun loopbaan. daarnaast leer je meerdere marketingtechnieken om een sterker employer brand te ontwikkelen en hoe arbeidscommunicatiekanalen daar een rol in kunnen spelen.

Voor meer informatie neem contact op!

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

SNEL ZOEKEN